Fotbalul intern revine, astazi, cu etapa a 20-a din Liga I, in care capul de afis este tinut de doua meciuri promovate in primul rand de scandalurile care s-au iscat in jurul lor. Este vorba de Rapid - Timisoara, partida trimisa cu forta de LPF la C
Fotbalul intern revine, astazi, cu etapa a 20-a din Liga I, in care capul de afis este tinut de doua meciuri promovate in primul rand de scandalurile care s-au iscat in jurul lor. Este vorba de Rapid - Timisoara, partida trimisa cu forta de LPF la Craiova, dar si de FC Arges - Craiova, primul „blat anuntat“ al sezonului de primavara. Posibilul aranjament nu a fost denuntat in aceste zile, cand majoritatea caselor de pariuri au blocat meciul, ci inca din vara trecuta, cand Craiova, care avea probleme de readaptare cu prima liga, nu a intampinat opozitie, pe teren propriu, din partea pitestenilor, castigand cu 3-1.

Inaintea meciului jucat pe 12 august 2006 pe „Ion Oblemenco“, intre Universitatea Craiova si FC Arges, se stia ca oltenii vor castiga fara probleme. „Va fi o reciprocitate. Noi invingem acum, iar in retur bat pitestenii“, spuneau fanii Universitatii. Argumentul care sprijinea aceasta ipoteza era unul solid: afacerile pe care urmau sa le faca impreuna Adrian Mititelu, patronul Universitatii, si Cornel Penescu, patronul lui FC Arges. Gazdele au castigat fara probleme, cu 3-1. A fost singura victorie a oltenilor din primele noua etape ale sezonului! Intre timp, afacerile dintre Mititelu si Penescu au prosperat, cel din urma deschizandu-si un magazin in Craiova pe terenul pus la dispozitie de primul. Asadar, toate datele duc spre o victorie sigura a lui FC Arges in runda a 20-a. „Sunt niste prosti cei care cred ca exista vreun aranjament la acest meci“, se apara Penescu. Motivul pe care isi sprijina el aceasta afirmatie nu este ca echipa sa nu ar face niciodata vreun aranjament, ci ca si Craiova se afla intr-o situtia dificila... FC Arges - Universitatea Craiova se va juca maine, de la ora 14. Liga I se reia, insa, astazi, cu doua meciuri.

Astazi se joaca primele doua meciuri:
Otelul Galati - Unirea Urziceni (ora 14.00 / Telesport)
Politehnica Iasi - FC National (ora 19.00 / Telesport)

Clasament
1. DINAMO 19 17 1 1 41-10 52p. (+22)
2. Steaua 19 11 6 2 37-10 39p. (+9)
3.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.