Premiile "e-Finance" rasplatesc pentru a patra oara consecutiv, "cele mai energice si ambitioase produse si servicii din domeniul afecerilor si finantelor electronice, reperate in anul precedent 2006", relateaza un comunicat. Gala va avea loc pe 27 f
Premiile "e-Finance" rasplatesc pentru a patra oara consecutiv, "cele mai energice si ambitioase produse si servicii din domeniul afecerilor si finantelor electronice, reperate in anul precedent 2006", relateaza un comunicat. Gala va avea loc pe 27 februarie 2007 in saloanele hotelului Crowne Plaza din Bucuresti. 10 trofee, realizate de Alexandru Ghildus, vor fi inmanate alesilor dintre cele 37 de nominalizari ale redactiei, constituite pe 8 sectiuni diferite. Keynote speaker al evenimentului este Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor. Partenerii media ai acestui eveniment sunt The Money Channel, Piata Financiara, HotNews.ro, comunicatedepresa.ro, Romania Libera, Ziua si Curierul National.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.