Dupa saptamani de promovare, cursa pentru Oscar s-a incheiat marti seara, o data cu trimiterea voturilor celor peste 5.800 de membri ai Academiei Americane de Film, noteaza agentia NewsIn. Plicurile cu castigatorii vor fi numarate doar de doua perso
Dupa saptamani de promovare, cursa pentru Oscar s-a incheiat marti seara, o data cu trimiterea voturilor celor peste 5.800 de membri ai Academiei Americane de Film, noteaza agentia NewsIn. Plicurile cu castigatorii vor fi numarate doar de doua persoane si vor fi escortate de politie pana la deschiderea acestora, duminica, la gala de la Kodak Theatre, Hollywood. Brad Oltmanns este cel care coordoneaza procesul de sortare a voturilor impreuna cu presedintele executiv de la PricewaterhouseCoopers, Rick Rosas. Rosas si Oltmanns au inceput, de miercuri, numararea voturilor, alaturi de patru asistenti. Numaratoarea finala se va face astfel incat doar cei doi sa fie singurii care stiu numele castigatorilor la cele 24 de categorii ale premiilor Oscar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.