Banca olandeza ABN Amro este subevaluata semnificativ si ar trebui divizata, se arata intr-o scrisoare adresata grupului de catre unul dintre actionari, fondul de hedging TCI, transmite Reuters, preluata de Mediafax. ABN Amro ar trebui sa analizeze t
Banca olandeza ABN Amro este subevaluata semnificativ si ar trebui divizata, se arata intr-o scrisoare adresata grupului de catre unul dintre actionari, fondul de hedging TCI, transmite Reuters, preluata de Mediafax. ABN Amro ar trebui sa analizeze toate optiunile, pentru a fuziona, a vinde sau a diviza o parte din active sau intregul grup, se arata in scrisoare. In urma publicarii scrisorii, titlurile ABN Amro au urcat cu 5,9%, la 27,45 euro pe unitate, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, revenind ulterior la 27,36 euro. TCI, care detine peste 1% din titlurile ABN Amro, a cerut actionarilor sa voteze propunerile la viitoarea adunare generala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.