Florin Raducioiu ar putea parasi, oficial, pe Dinamo, in aceasta seara, desi ieri „Marele Blond“ a spus ca nu va pleca de la gruparea „alb-rosie“. Neoficial, Raducioiu ar demisiona datorita neintelegerilor cu directorul sport
Florin Raducioiu ar putea parasi, oficial, pe Dinamo, in aceasta seara, desi ieri „Marele Blond“ a spus ca nu va pleca de la gruparea „alb-rosie“. Neoficial, Raducioiu ar demisiona datorita neintelegerilor cu directorul sportiv Tica Danilescu si cu Petre Buduru. Mai mult, „cainii“ au parte si de o alta veste proasta. Daca se vor califica in grupele Ligii Campionilor, „ros-albii“ vor juca meciurile de acasa la Piatra-Neamt, in fata a doar 5-6.000 de fani!

Sezonul de primavara nu porneste sub auspicii prea bune pentru Dinamo. Dupa infrangerea de la Lisabona, 0-1, contra Benficai Lisabona, in mansa tur a „16“-imilor Cupei UEFA, care a culminat cu „scandalul Ze Kalanga“, „alb-rosii“ se pot desparti in aceasta seara si de managerul sportiv, Florin Raducioiu. Acesta i-a instiintat pe oficiali, zilele trecute, ca va demisiona din functie, invocand motive personale. Presedintele CA, Nicolae Badea, i-a aprobat verbal cererea, dar l-a rugat sa faca acest lucru dupa returul de azi cu Benfica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.