Comisia Europeana vrea ca frecventele radio neutilizate de catre operatorii de telefonie mobila, media si de catre companiile ce ofera servicii GPS sa fie eliberate pentru a putea fi folosite in alte tipuri de activitati, urmand a se purta discutii
Comisia Europeana vrea ca frecventele radio neutilizate de catre operatorii de telefonie mobila, media si de catre companiile ce ofera servicii GPS sa fie eliberate pentru a putea fi folosite in alte tipuri de activitati, urmand a se purta discutii cu statele membre.
"Europa trebuie sa exploateze la maxim potentialul de utilizare a anumitor frecvente de catre noile produse si servicii wireless, contribuind astfel la dezvoltarea pietei", a declarat comisarul european pentru societatea informationala si media, Viviane Reding, citata de Reuters.
Potrivit acesteia, Comisia urmareste sa ofere noi oportunitati pentru industrii de a-si desfasura activitatea intr-un mediu concurential cat mai putin restrictiv. Procesul va fi desfasurat, insa, in etape si nu va fi finalizat foarte repede.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.