Aeroportul Cluj-Napoca va organiza o licitatie pentru construirea unui terminal pentru sosiri cu o capacitate anuala de 500.000 de pasageri, a carei valoare este estimata la 10-15 milioane euro. "Am decis sa construim un terminal modern, dupa standar
Aeroportul Cluj-Napoca va organiza o licitatie pentru construirea unui terminal pentru sosiri cu o capacitate anuala de 500.000 de pasageri, a carei valoare este estimata la 10-15 milioane euro. "Am decis sa construim un terminal modern, dupa standarde europene, deoarece intentionam sa crestem traficul de pasageri al aeroportului. Terminalul va fi destinat calatorilor din spatiul Schengen si non-Schengen si va fi finalizat in prima parte a anului viitor", a precizat David Ciceo, directorul general al aeroportului. Potrivit Mediafax, acesta a estimat pentru 2007 o crestere cu 30% a traficului, comparativ 2006, la 300.000 de persoane, urmand ca numarul pasagerilor sa ajunga la 400.000, in 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.