Ziarul „Gardianul“ a reusit sa intre in posesia unor fotografii fierbinti cu protagonista scandalului in care este implicat omul politic Petre Roman. Acesta si-a parasit familia dupa 30 de ani de casnicie pentru o cantareata obscura din
Ziarul „Gardianul“ a reusit sa intre in posesia unor fotografii fierbinti cu protagonista scandalului in care este implicat omul politic Petre Roman. Acesta si-a parasit familia dupa 30 de ani de casnicie pentru o cantareata obscura din Constanta care a facut tot ce i-a stat in putinta sa-si construiasca o cariera ajutata de iubitii din viata ei. In urma cu 11 ani, ea chiar a acceptat sa pozeze topless pentru o revista care ne anunta ca Silvia Chifiriuc este mare consumatoare de sampanie si ca adora sa faca dragoste sub dus. A fost catalogata drept manelista, dar colaboratorii ei sustin ca n-a cantat niciodata decat muzica usoara, atat de „usoara“, incat n-a auzit nimeni de ea pana acum doua zile. Surse din anturajul celor doi sustin ca Ana Maria Chereches si Silvia Chifiriuc sunt una si aceeasi persoana, in timp ce fostul ei logodnic sustine ca Silvia nu ar putea sub nici o forma sa aiba un amant de calibrul lui Petre Roman.










In orice scandal de anvergura in care este implicat un om politic, experienta ne-a demonstrat ca intr-un fel sau altul este vorba cumva si despre o femeie. Daca ne gåndim la Elena Udrea, fraza de mai sus devine o axioma.Dar nu despre „blonda de la Cotroceni“ e vorba, ci despre „bruneta de la FDR“. Mai exact, despre bruneta care l-a determinat pe Petre Roman sa-si paraseasca nevasta si casa, bruneta care l-a determinat sa nu-l mai intereseze ce zice gura lumii despre el ca om politic. Pentru ca nu cred ca Petre Roman s-a gåndit ca aceasta despartire n-o sa devina publica sau ca presa o sa-l lase in pace si n-o sa-l intrebe nimic.

Cine este femeia din viata lui Petre Roman? Ce a facut pana acum? Ce are atat de special? Am incercat sa aflam mai multe detalii, iar lucrurile pe care le-am aflat, ne lasa mai mult decat uimiti. Silvia Chifiriuc a fost catalogata de presa drept „manelista“. Ceea ce nu-i adevarat deloc, toti colaboratorii ei sustinand sus si tare ca femeia n-a cantat niciodata manele.


E doar o moldoveanca ambitioasa „care ar face orice pentru cariera ei“, dupa cum sustine fostul ei iubit, Gabi Raica.

Si Silvia Chifiriuc a fugit de acasa in tinerete
Silvia Chifiriuc s-a nascut in comuna Saveni din judetul Suceava, intr-o familie de ruteni. Pe cand era foarte mica, familia s-a mutat intr-o comuna din judetul Constanta. Tatal ei era un om de treaba, dar cu mama, se pare ca era alta poveste. Silvia a avut de mica dorinta de e deveni cantareata, dar visul ei a inceput sa prinda contur abia dupa revolutie. Atunci, tanara de 18 ani incepe sa bata la pe la usile teatrelor sau a posturilor locale de radio. A inceput sa studieze canto la Casa Centrala a Armatei din Constanta cu profesorul Gheorghe Radulescu. Tot in 1990, il cunoaste pe Gabi Raica, pe vremea aceea redactor la Radio Vacanta, care devine inainte de toate, primul ei sustinator. Disperata sa-si faca o cariera, Silvia fuge de acasa si se muta cu Raica fara sa mai dea vreun semn de viata familiei. Gabi Raica se indragosteste nebuneste de ea si incepe s-o prezinte tuturor prietenilor sai care aveau legatura cu lumea show-biz-ului. In 1994, Silvia Chifiriuc scoate primul disc de vinil intitulat „Un ultim ramas bun“, la care colaborase cu Adrian Ordeanu. Tot atunci, participa si la selectia nationala a concursului Eurovision.







'Nu crezi ca toate acestea trebuia sa se termine o data?>>
Dupa ce cunoaste destule personae dispuse s-o ajute in cariera, avand si atu-ul frumusetii, Silvia incepe sa-i coaca lui Raica „marea despartire“. Asa ca dupa cinci ani de convietuire si de munca, aflati in vizita la niste prieteni, Silvia ii pune lui Raica o intrebare rhetorica:“Nu crezi ca toate acestea trebuiau sa se termine odata?“ Omul ramane perplex si o intreaba daca nu se poate gandi macar la cate lucruri au realizat impreuna. Hotararea ei ramane nestramutata pentru ca deja cunoscuse un italian cu bani. Ramane cu italianul pana in zilele noastre.Raica ramane cu un vraf de fotografii pe care le face bucati si cu regretul ca Silvia nu i-a devenit sotie .

'Am o alta combinatie la Bucuresti>>
Dupa mai multe videoclipuri si inca doua discuri scoase pe piata, de care n-a auzit aproape nimeni pana acum doua zile, Silvia se hotaraste sa-i dea papucii si italianului. In urma cu aproximativ o luna, in timp ce luau masa la restaurantul Pelican din Constanta, Silvia Chifiriuc ii spune italianului „s-o lase in pace ca are o alta combinatie la Bucuresti“.

N-a specificat bineinteles despre cine este vorba, dar n-ar fi exlus sa se fi referit la Petre Roman, desi Gabi Raica neaga vehement ca cei doi ar putea fi compatibili in vreun fel.

In schimb, surse din apropierea celor doi, nu exclud varianta ca Anamaria Chereches sa fie una si aceeasi persoana cu Silvia Chifiriuc.Cat despre presupusa ei legatura cu actorul Jean Constantin, aceleasi surse sustin ca cei doi doar se cunosc foarte bine, Silvia fiind vazuta de actor „ca si cum ar fi copilul lui“. Alte surse, au alta varianta: Silvia a fost bagata la inaintare, ca presa sa-si ia ochii de la adevarata amanta, Anamaria Chereches.Pana la urma, cate amante are Petre Roman? Una, doua, trei...?



Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.