Impresarul si coregraful trupei Flamingo Boys, si in acelasi timp directorul artistic al spectacolului
„Misterul Seductiei”, care va avea loc pe data de 1 martie, la Sala Palatului, a anuntat ieri lansarea unei noi piese,”Fant
Impresarul si coregraful trupei Flamingo Boys, si in acelasi timp directorul artistic al spectacolului
„Misterul Seductiei”, care va avea loc pe data de 1 martie, la Sala Palatului, a anuntat ieri lansarea unei noi piese,”Fantasia del Amor”, care face de asemenea parte din coloana sonora a show-ului de Martisor. Interpreti vor fi tot Cornel Pasat si Toma Roberto Marius, alias Maurice, aceiasi care canta si prima melodie a trupei, „The ride”. Compozitori sunt Silviu Dimitriu si Florin Cojocaru. Invitati speciali la show-ul de Martisor vor fi Alex, care va canta si celebrul hit „Yamasha”, si Connect-R. Vice-off va fi Virgil Batista, prezentatorul unei emisiuni la Kiss FM. Primul de acest gen organizat in Romania si in acelasi timp singurul de o asemenea amploare, show-ul Flamingo Boys a devenit deja o traditie, in acest an sarbatorind trei editii consecutive.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.