Partida programata duminica intre Rapid si Poli Timisoara, in care se intalnesc doua formatii care se lupta pentru locul doi (ce duce in preliminariile Champions League), se „joaca“ de aproape 10 zile prin birourile de la Liga Profesioni
Partida programata duminica intre Rapid si Poli Timisoara, in care se intalnesc doua formatii care se lupta pentru locul doi (ce duce in preliminariile Champions League), se „joaca“ de aproape 10 zile prin birourile de la Liga Profesionista. Marul discordiei il reprezinta orasul in care trebuie sa aiba loc partida. Terenul giulestenilor este suspendat, iar Liga insista, peste capul gazdelor, ca meciul sa se desfasoare la Craiova.

Suparati ca nu pot sa joace la Brasov, oficialii rapidisti au amenintat in prima faza ca nu se mai prezinta la joc, dupa care au revenit la sentimente mai bune si au lasat impresia ca s-au resemnat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.