Tipografia REAL, unul din principalii furnizori de formulare financiar-contabile si tiparituri comerciale din Romania, a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de aproape 6 milioane euro, in crestere cu peste 70 de procente fata de 2005. Potr
Tipografia REAL, unul din principalii furnizori de formulare financiar-contabile si tiparituri comerciale din Romania, a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de aproape 6 milioane euro, in crestere cu peste 70 de procente fata de 2005. Potrivit reprezentantilor companiei, cresterea afacerilor se datoreaza si unei investitii de 1 milion de euro in modernizarea, extinderea capacitatilor de productie ale firmei si achizitia de echipamente tehnologice. "Piata produselor tipografice pe care activam noi are o puternica tendinta de crestere (...) intentionam sa devenim un jucator major pe piata tipariturilor comerciale", a declarat Cristian Varban, presedintele REAL. Pentru anul in curs, REAL estimeaza o crestere de 70-75 % a cifrei de afaceri si mizeaza pe fidelizarea clientilor aflati deja in portofoliu. Compania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca a tipariturilor comerciale, formularistica bancara, formulare financiar-contabile.
Tipografia REAL face parte din Grupul de firme REAL, care mai include cinci companii cu activitati in domeniul imobiliar, management, software si amenajari interioare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.