Infrangerea cu FC Sevilla si egalul cu Aversa au dinamitat atmosfera la Steaua. Supararea patronului s-a transmis si la nivelul jucatorilor, iar o serie de „barfe“ puse cap la cap descriu impartirea vestiarului in doua tabere, pro si con
Infrangerea cu FC Sevilla si egalul cu Aversa au dinamitat atmosfera la Steaua. Supararea patronului s-a transmis si la nivelul jucatorilor, iar o serie de „barfe“ puse cap la cap descriu impartirea vestiarului in doua tabere, pro si contra lui Cosmin Olaroiu. Principalul contestatar pare a fi Mirel Radoi, cel care s-ar fi contrat in mai multe randuri cu tehnicianul. Alaturi de Radoi este un alt veteran al lotului „ros-albastrilor“: Sorin Paraschiv. Cei doi si-au pierdut postul de inchizator in echipa o data cu aducerea lui Ovidiu Petre, considerat ca fiind „copilul“ lui Oli. De obicei, cand jucatorii importanti nu mai doresc un antrenor, acesta este sabotat in meciurile oficiale pana cand este demis de patron.

Dupa umilinta suferita in meciul cu FC Sevilla, Gigi Becali a plecat furios de la stadion, declarand ca echipa a jucat turca, nu fotbal. Sagetile finantatorului au fost indreptate catre antrenorul Cosmin Olaroiu si se parea ca prietenia dintre cei doi se sfarsise. Un argument in favoarea acestei ipoteze era reprezentat si de informatia aparuta in presa, potrivit careia intre Olaroiu si Mirel Radoi a avut loc un schimb dur de replici, imediat dupa meci. Doar Mihai Stoica a fost neconditionat de partea tehnicianului inca de la inceput si, in cele din urma, l-a convins si pe patron sa isi cenzureze pornirile razboinice. Comentand posibilitatea aducerii lui Hagi pe banca tehnica, Becali a pus „placa“ obisnuita: „Hagi este nasul meu, dar Olaroiu este antrenor pe viata la Steaua“.

Nemultumirile au pornit de la antrenamentele prea dure


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.