Ford a prezentat noul van, Transit XXL, care are o lungime de 7,4 metri (cu un metru mai mult decat cel mai lung Maybach) si se vrea o limuzina de lux cu sapte locuri. Transit XXL are patru usi glisante, de o parte si de alta geamuri fumurii care sa
Ford a prezentat noul van, Transit XXL, care are o lungime de 7,4 metri (cu un metru mai mult decat cel mai lung Maybach) si se vrea o limuzina de lux cu sapte locuri. Transit XXL are patru usi glisante, de o parte si de alta geamuri fumurii care sa protejeze intimitatea pasagerilor. Structura lui Transit XXL este alcatuita din ampatamentul a doua Ford Transit Tourneo (versiunea cu scaune) meticulos unite. Acoperisul si podeaua au fost intarite pentru a asigura rigiditatea si siguranta vehiculului care cantareste 2.500 de kilograme. Motorul care sta sub capota lui Transit XXL este un diesel, 2.2 TDCi ce dezvolta 130 de cai putere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.