Unul dintre componentii proiectului Locomondo, Kamara Ghedi, a implinit, ieri, 31 de ani. Cantaretul si-a serba ziua de nastere la munte, intrucat se afla la Nationala Artistilor, de la Predeal. Cheful a inceput printr-un spectacol pe care Kamara l-
Unul dintre componentii proiectului Locomondo, Kamara Ghedi, a implinit, ieri, 31 de ani. Cantaretul si-a serba ziua de nastere la munte, intrucat se afla la Nationala Artistilor, de la Predeal. Cheful a inceput printr-un spectacol pe care Kamara l-a sustinut pentru invitatii sai, iar apoi sarbatoritul a primit, cu dedicatie, piese interpretate de Adrian Enache, Mister M, trupele Blue Eyes si Music Impact. Printre cei prezenti la petrecere s-au numarat prieteni ai lui Kamara, veniti sa-l felicite, in frunte cu Cosmin Gusa, care i-a comandat o sticla de sampanie pe post de cadou.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.