Gala premiilor UNITER din acest an se va desfasura pentru prima oara la Sibiu, capitala culturala europeana, in loc de Bucuresti. Pe data de 23 aprilie vom afla castigatorii. Montari regizate de Alexandru Tocilescu - „Elizaveta Bam“, And
Gala premiilor UNITER din acest an se va desfasura pentru prima oara la Sibiu, capitala culturala europeana, in loc de Bucuresti. Pe data de 23 aprilie vom afla castigatorii. Montari regizate de Alexandru Tocilescu - „Elizaveta Bam“, Andrei Serban - „Purificare“ si Mihai Maniutiu - „Iubirea Fedrei“ concureaza la titlul de Cel mai bun spectacol, la cea de-a XV-a editie a premiilor UNITER. La categoria Debut au fost nominalizati actorii Cristian Grosu, Anca Hanu si Katia Pascariu. Cea mai buna actrita in rol secundar va fi aleasa dintre Rodica Mandache, Andrea Tokay si Floretina Tilea. Constantin Cojocaru, Vlad Ivanov si Sorin Leoveanu concureaza la categoria Cel mai bun actor in rol secundar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.