Trupa care va reprezenta Romnia la finala Eurovision de la Helsinki, va pleca, week-end-ul acesta, in Cipru, unde va incepe promovarea piesei „Liubi, Liubi, I Love You“. Membrii Locomondo vor sustine un concert la televiziunea nationala
Trupa care va reprezenta Romnia la finala Eurovision de la Helsinki, va pleca, week-end-ul acesta, in Cipru, unde va incepe promovarea piesei „Liubi, Liubi, I Love You“. Membrii Locomondo vor sustine un concert la televiziunea nationala cipriota, in cadrul unei emisiuni de maxima audienta: „Este un schimb de promovare. Invitatia a venit din partea televiziunii nationale din Cipru, unde vom fi prezenti in acest sfarsit de saptamana. Vom fi invitati intr-o emisiune de maxima audienta, vom canta piesa si vom sustine o conferinta de presa“, a declarat Vlad Cretu, unul din componentii Locomondo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.