Nuclearelectrica va plati circa 2,13 mil. lei pentru achizitia unei centrale telefonice, furnizorul fiind UTI International SRL. UTI a prezentat cea mai buna oferta in cadrul unei licitatii organizate de Bursa Romana de Marfuri in data de 12 februar
Nuclearelectrica va plati circa 2,13 mil. lei pentru achizitia unei centrale telefonice, furnizorul fiind UTI International SRL. UTI a prezentat cea mai buna oferta in cadrul unei licitatii organizate de Bursa Romana de Marfuri in data de 12 februarie. UTI International SRL este parte a UTI Grup. Societatea are ca obiect principal de activitate finantarea si managementul proiectelor. De asemenea, compania furnizeaza consultanta pentru proiectare, instalare, punere in functiune pentru sisteme complexe de securitate. Nuclearelectrica administreaza centrala nucleara de la Cernavoda, al carei singur reactor functional produce circa 10% din totalul electricitatii din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.