Finantatorul Universitatii Craiova a trimis, ieri, o instiintare prin care ii obliga pe cei de la grupele de juniori ale Consiliului Judetean Dolj sa paraseasca terenurile de antrenament din vecinatatea stadionului „Ion Oblemenco“, arena
Finantatorul Universitatii Craiova a trimis, ieri, o instiintare prin care ii obliga pe cei de la grupele de juniori ale Consiliului Judetean Dolj sa paraseasca terenurile de antrenament din vecinatatea stadionului „Ion Oblemenco“, arena la care doreste sa demareze renovari in valoare de circa 2 milioane de euro.

Conform unei decizii a Consiliului Local Craiova, legiferata in sedinta din data de 31 ianuarie a.c., stadionul „Ion Oblemenco“ a fost concesionat pana in 2010 firmei SC „Fotbal Club U Craiova“ S.A. Respectiva firma apartine finantatorului Adrian Mititelu (foto), care a promis si care are dreptul sa renoveze arena unde s-a scris o frumoasa istorie a fotbalului romanesc. Vazandu-se stapan peste noapte, in loc sa savureze pe ascuns victoria din lunga batalie cu Primaria, Mititelu a inceput sa isi dea arama pe fata foarte repede. Astfel, inca de ieri, sub pretextul ca zilele acestea se va apuca de lucru, el a avertizat in termeni duri micutii fotbalisti si antrenorii de la grupele de juniori ale Consiliului Judeatean Dolj sa p araseasca in scurt timp terenurile de antrenament din preajma stadionului.

A invatat smecheriile de la Staicu
„Noi am auzit multe lucruri rele despre acest personaj al Craiovei si al Olteniei, care este Adrian Mititelu. Si-a trimis oamenii sa ne spuna sa ne gasim alte locuri unde sa efectuam pregatirea, pentru ca el vrea sa faca nu stiu ce investitii pe la stadion. Au vrut chiar sa ne puna lacatul pe vestiare si pe sala de forta care exista aici si care ne este foarte utila. Va spunem noi, ca suntem oameni trecuti prin viata, ca nu va face cine stie ce, iar daca va face, face lucru de mantuiala. Mai mult, pe urma se va ridica cu pretentii, poate chiar va dori sa puna mana pe aceasta arena ca sa o vanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.