Actionarii Rulmentul Brasov vor lua in considerare divizarea societatii, injumatatirea valorii nominale si dublarea capitalului social in cadrul intalnirii din 22 martie, se anunta in comunicatul remis BVB, preluat de NewsIn. Astfel valoarea nominala
Actionarii Rulmentul Brasov vor lua in considerare divizarea societatii, injumatatirea valorii nominale si dublarea capitalului social in cadrul intalnirii din 22 martie, se anunta in comunicatul remis BVB, preluat de NewsIn. Astfel valoarea nominala a unei actiuni va fi redusa de la 0,22 lei la 0,10 lei iar capitalul social va fi majorat prin aport in numerar de la 32,5 milioane lei la 65,8 milioane lei.
Rulmentul Brasov a inregistrat, in ultimul trimestru al anului 2006, o pierdere neta de 8 milioane lei, de peste trei ori mai putin fata de perioada similara a anului precedent, cand compania a obtinut o pierdere de 28 milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a fost, in trimestrul al patrulea al anului trecut, de 27 milioane lei, in scadere cu 17% fata de perioada similara a anului 2005, cand Rulmentul a obtinut o cifra de afaceri de 32,3 milioane lei.
Pierderea neta a Rulmentul pe intregul an 2006 a fost de 40,6 milioane lei, cu 3% mai mult fata de anul anterior, in care pierderile au insumat 39,42 milioane lei. Cifra de afaceri a companiei in 2006 a fost de 114,6 milioane lei (34 milioane euro), in scadere cu 10% fata de perioada similara a anului precedent, cand Rulmentul a obtinut o cifra de afaceri de 127,4 milioane lei.
Actiunile companiei din Brasov se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti din aprilie 1998, sub simbolul RBR. Compania are un capital social de 32,91 milioane lei, principalul actionar fiind statul roman care controleaza 50,9% din actiunile companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.