Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, impreuna cu Romexpo si patronatul din industria usoara, organizeaza cea de-a 37-a editie a targului de textile si incaltaminte, Tinimtex, transmite corespondentul NewsIn. Manifestarea e
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, impreuna cu Romexpo si patronatul din industria usoara, organizeaza cea de-a 37-a editie a targului de textile si incaltaminte, Tinimtex, transmite corespondentul NewsIn. Manifestarea expozitionala se va derula in perioada 21 - 25 februarie a.c., in statiunea Mamaia, avand ca organizatori Romexpo, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA) si Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS).
Mihai Daraban, presedintele CCINA, a declarat, luni, ca s-a inregistrat o crestere cu 13% a numarului de expozanti, fata de editia similara din 2006.
Astfel, 400 de firme vor expune produse pe o suprafata de peste 10.000 de metri patrati. Cele mai multe firme expozante vor fi din Bucuresti (22% din numarul celor care participa), urmate de cele din Constanta (11%), Satu Mare (6%) si Iasi (5%). Deschiderea oficiala a Tinimtex va fi pe 21 februarie, la ora 10.00. Expozantii vor oferi confectii textile pentru adulti si copii, confectii din piele si blana, incaltaminte, marochinarie, tesaturi, tricotaje, produse de galanterie si pasmanterie, lenjerii de pat, accesorii pentru confectii, incaltaminte si marochinarie, precum si produse de mercerie. Romexpo ofera participantilor la targ servicii de matchmaking pentru afaceristii din domeniu, prin departamentul sau de marketing. Presedintele CCINA a precizat ca Tinimtex este cea mai importanta manifestare expozitionala din provincie si este una dintre cele de referinta pe plan national. In paralel cu acest targ, se va organiza si expozitia Best Romanian Fashion Brands.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.