Elevii ar putea studia in curand o noua materie: educatia ecologica si protectia mediului. Initiativa introducerii acestei discipline in curricula scolara apartine Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, care considera ca educatia ecologica ii
Elevii ar putea studia in curand o noua materie: educatia ecologica si protectia mediului. Initiativa introducerii acestei discipline in curricula scolara apartine Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, care considera ca educatia ecologica ii va face pe romani sa fie mai atenti cu mediul. Potrivit afirmatiilor ministrului Sulfina Barbu, manualele au fost deja facute de catre specialisti din minister, ele urmand sa fie prezentate si Ministerului Educatiei si Cercetarii. „Ii vom prezenta ministrului educatiei, Mihail Hardau, manualele pentru introducerea in curricula scolara a educatiei ecologice si protectiei mediului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.