A inceput sa decifreze tainele business-ului la Istanbul, dar a cunoscut succesul pe plaiurile mioritice. Sales Director la EvoBus Romania, Deniz Kuluhan crede ca mai are multe de facut in tara care l-a ''adoptat''.

- De cati ani sunte

A inceput sa decifreze tainele business-ului la Istanbul, dar a cunoscut succesul pe plaiurile mioritice. Sales Director la EvoBus Romania, Deniz Kuluhan crede ca mai are multe de facut in tara care l-a ''adoptat''.

- De cati ani sunteti in Romania? Cum a fost perioada de acomodare?
- Locuiesc in Romania de mai bine de un an, insa in ultimii patru ani am fost responsabil pentru piata romaneasca si pentru alte piete din sud-estul Europei, prin urmare am petrecut destul de mult timp aici. Sunt atat de multe schimbari, pozitiv vorbind, incat mi-e greu sa-mi aduc aminte cum a fost la inceput. Cred ca serviciile s-au imbunatatit in mod constant si, in acelasi timp, surprinzator. Nu am avut probleme de adaptare. Cultura de aici e asemanatoare cu cea a altor tari balcanice, spre exemplu cu cea turca.

- Primul dv. job?
- In anii de studentie am lucrat in turism. Prima slujba adevarata: Bus Sales Executive la Istanbul.

- Cea mai mare reusita profesionala?
- Licitatiile pentru transportul public de la Sofia si Bucuresti (cele 500 de autobuze Citaro pe care le-am vandut catre RATB) si infiintarea EvoBus Romania.

- Cel mai mare esec?
- Nu cred ca am avut dezamagiri profesionale majore, poate pierderea unor licitatii sau faptul ca nu am reusit sa conving inca posibilii clienti de potentialul ofertei noastre.

- Vorbiti-ne putin despre companie. Ce obiective va propuneti pentru acest an?
- EvoBus Romania a fost fondata in aprilie 2006. Desi suntem inca la inceput, am vandut 430 de autobuze doar anul trecut. Cred ca este un record pentru piata romaneasca. Anul acesta ne propunem sa vindem alte 150 de autobuze.

- Destinatia de vacanta preferata?
- Am destinatii diferite in functie de anotimp. Vara imi place sa merg la Bodrum si la Vama Veche, iar iarna la Viena.

- Brandurile preferate in materie de vestimentatie?
- Sunt un fan Hugo Boss, iar ca a doua preferinta Vakko.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.