Fereastra de la care Lee Harvey Oswald a tras asupra presedintelui John Fitzgerald Kennedy, in 1963, la Dallas, a fost vanduta la o licitatie. "Desi 188 de persoane s-au luptat pentru a intra in posesia renumitului obiect, acesta a fost adjudecat de
Fereastra de la care Lee Harvey Oswald a tras asupra presedintelui John Fitzgerald Kennedy, in 1963, la Dallas, a fost vanduta la o licitatie. "Desi 188 de persoane s-au luptat pentru a intra in posesia renumitului obiect, acesta a fost adjudecat de un internaut din Olanda care a platit cel mai mare pret: 3.001.501 dolari. Nu ratati sansa de a fi proprietarul unei bucati din istorie", asa suna mesajul care anunta scoaterea la vanzare a ferestrei.
Pe site-ul eBay.com, unde s-a realizat licitatia, se afirma ca de la aceasta fereastra au fost trase focurile de arma care au dus la moartea presedintelui Kennedy, in 22 noiembrie 1963.
Fereastra a ramas in posesia proprietarului cladirii care a imprumutat-o, timp de 10 ani, unui muzeu, dupa care s-a hotarat sa o vanda pe eBay.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.