Presedintele FR de Atletism, Ilie Floroiu, l-a instiintat, ieri, chiar la sediul ANS, pe presedintele Octavian Belu ca are intentia sa demisioneze din functia de presedinte al federatiei. Seful ANS l-a sfatuit sa se mai gandeasca, ultimele eveniment
Presedintele FR de Atletism, Ilie Floroiu, l-a instiintat, ieri, chiar la sediul ANS, pe presedintele Octavian Belu ca are intentia sa demisioneze din functia de presedinte al federatiei. Seful ANS l-a sfatuit sa se mai gandeasca, ultimele evenimente aratand ca forul de pe strada Premio Nebiolo este in fata unei crize fara precedent.

Sedinta Biroului Federal, de miercuri, la capatul careia presedintele FR de Atletism, Ilie Floroiu, a constatat ca nu mai este sustinut de nimeni, l-a determinat pe acesta ca ieri sa-si anunte decizia de a demisiona chiar in fata sefului ANS, Octavian Belu. „L-am instiintat pe domnul Belu ca nu mai vreau sa continuu. Ultimele evenimente m-au dezamagit totalmente si nu mai pot lucra in asemenea mod. Am venit cu ganduri curate, am vrut sa fac o treaba buna, dar nu poti reusi atunci cand nu ai langa tine o echipa. Sunt trist si nu vreau sa vorbesc mai multe“, ne-a declarat, ieri, Ilie Floroiu (foto stånga). Desi nu a vrut sa confirme, se pare ca picatura care a umplut paharul pentru presedintele FRA a fost reactia dura si de prost gust a directorului tehnic, Titi Mihail, din sedinta Biroului Federal, in mo mentul in care Floroiu a cerut sa i se spuna cine a mai cunoscut faptul ca Beregszaszi schimbase locul de cantonament al Mariei Cioncan.

Octavian Belu: Demisia lui Floroiu ar adånci criza


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.