Compania de servicii medicale private Sanador are in plan, pentru anul viitor, demararea lucrarilor pentru construirea unui spital privat. Valoarea investitiei se ridica la peste 10 milioane euro, "Ca strategie de dezvoltare, preconizam construirea u
Compania de servicii medicale private Sanador are in plan, pentru anul viitor, demararea lucrarilor pentru construirea unui spital privat. Valoarea investitiei se ridica la peste 10 milioane euro, "Ca strategie de dezvoltare, preconizam construirea unui spital de 100 de paturi, proiect care va incepe anul viitor, cu un minim de investitii de 10 milioane de euro", a precizat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, directorul general al Sanador, Doris Andronescu. Compania Sanador a inaugurat, ieri, cea de-a doua clinica din Bucuresti, fondurile alocate pentru teren, constructie si echipamente ridicandu-se la sase milioane de euro. Spitalul privat, care va fi construit la inceputul anului 2008, va fi situat in prelungirea acestei unitati. Noua clinica are o suprafata de 2.000 de metri patrati si dispune de 40 de cabinete si laboratoare.
Potrivit lui Doris Andronescu, Sanador isi va extinde reteaua de clinici cu noi unitati in Bucuresti si in alte orase. Andronescu nu a oferit informatii suplimentare despre proiect. Sanador este o companie cu capital romanesc, infiintata in 2001. Anul trecut, cifra de afaceri a firmei s-a ridicat la 3,3 milioane de euro, iar pentru 2007 compania estimeaza un avans al incasarilor de 50-60%.
De la infiintare si pana in prezent, compania a investit 10 milioane euro in dezvoltarea retelei pe care o detine. Centrul Medical Sanador detine, in prezent, doua clinici, un laborator si rezerve private situate in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Activitatea medicala este asigurata de echipele profesioniste alcatuite din peste 200 de medici, care acorda consultatii in 40 de specialitati medicale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.