Romanul acuzat de doua tabloide britanice ca ar fi planuit rapirea Victoriei Beckham si a copiilor ei, Alin Turcu (pe numele sau real Bogdan Maris), primeste scuze publice, in urma aparitiei unor noi dovezi legate de nevinovatia sa, relateaza editia
Romanul acuzat de doua tabloide britanice ca ar fi planuit rapirea Victoriei Beckham si a copiilor ei, Alin Turcu (pe numele sau real Bogdan Maris), primeste scuze publice, in urma aparitiei unor noi dovezi legate de nevinovatia sa, relateaza editia electronica a The Telegraph. Noile dovezi se pare ca ar fi fost furnizate de Florim Gashi, principala sursa a articolului din tabloidul News of the World, insa acesta nu a fost chemat de ziar sa depuna marturie la proces. Dupa ce a aparut miercuri in fata Curtii de Apel din Londra, acesta a declarat: „Sunt usurat ca dupa aproape cinci ani News of the World a recunoscut ca nu am fost implicat in nici un plan de rapire a Victoriei Beckham“. De asemenea, ordinul Inaltei Curti, care il obliga pe Turcu sa plateasca ziarului mentionat 400.000 de lire sterline, reprezentand cheltuieli de judecata, a fost anulat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.