Doua spectacole sustinute de artisti de renume dau peste cap planurile lui Adriean Videanu in ceea ce priveste demolarea si reconstructia Stadionului National. George Michael (14 mai) si Rolling Stones (14 iulie) vor concerta pe cea mai mare arena d
Doua spectacole sustinute de artisti de renume dau peste cap planurile lui Adriean Videanu in ceea ce priveste demolarea si reconstructia Stadionului National. George Michael (14 mai) si Rolling Stones (14 iulie) vor concerta pe cea mai mare arena din Romania.

Demolarea Stadionului „National“ din Complexul „Lia Manoliu“ pare o poveste fara sfarsit. Planul primarului general Adriean Videanu de a demola actuala arena si de a ridica una noua intalneste obstacol dupa obstacol. Dupa problema cu SC Faur SA, care a revendicat terenul pe care se afla complexul sportiv doua evenimente artistice vin sa ii dea batai de cap in plus edilului-sef. George Michael si Rolling Stones vor concerta, pe 14 mai si respectiv 14 iulie in Bucuresti. Potrivit unor surse din Primarie, locul ales ar fi chiar Stadionul „National“. Deci, demolarea se amana...

Romania pare blestemata sa nu aiba un un stadion de nivel european in viitorul apropiat. In fiecare zi apar noi elemente care ne fac sa ne indoim de faptul ca lucrarile de demolare si reconstructie ale stadionului „National“ din Complexul „Lia Manoliu“ vor incepe curand. Mai intai a existat pericolul ca proiectul sa fie anulat din cauza unui litigiu, inca netransat, pe marginea terenului pe care se afla complexul sportiv, Faur SA revendicand suprafata de 50.000 de metri patrati. Mai nou, doua concerte ale unor artisti de renume pun in pericol startul operatiunii. Mai precis, George Michael si Rolling Stones vor veni la Bucuresti pe 14 mai si respectiv 14 iulie pentru a sustine spectacole pe „unul dintre stadioanele“ din Capitala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.