Cotatia actiunilor Credit Suisse au inregistrat o crestere semnificativa, dupa ce banca l-a numit pe seful diviziei de investment banking, Brady Dougan, in functia de director general al grupului, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Totodata, ac
Cotatia actiunilor Credit Suisse au inregistrat o crestere semnificativa, dupa ce banca l-a numit pe seful diviziei de investment banking, Brady Dougan, in functia de director general al grupului, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Totodata, aceasta masura a surprins analistii.
Cotatia actiunilor grupului a urcat in urma informatiilor cu 3,7%, la 91,95 franci elvetieni pe unitate, inregistrand cel mai rapid avans in randul titlurilor bancare incluse in indicele DJ Stoxx.
Numirea lui Dougan indica o schimbare de mentalitate in sectorul bancar elvetian, prin venirea unui american la conducerea unei institutii financiare emblematice. Credit Suisse a anuntat un profit net de 4,673 miliarde de franci elvetieni, aferent ultimului trimestru al anului, cu mult peste estimarile analistilor, in conditiile in care veniturile din tranzactii au urcat cu 130%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.