Compania Forastero a investit 100.000 euro pentru inaugurarea primului showroom al marcii austriece de mobila de bucatarie Haka Huche in Romania, iar in functie de evolutia lui va mai deschide si altele, a anuntat compania. "Estimam ca in acest an vo
Compania Forastero a investit 100.000 euro pentru inaugurarea primului showroom al marcii austriece de mobila de bucatarie Haka Huche in Romania, iar in functie de evolutia lui va mai deschide si altele, a anuntat compania. "Estimam ca in acest an vom vinde aproximativ 300 de bucatarii, iar in functie de succesul acestui prim showroom ne vom extinde la Brasov si in alte orase mari din tara", a declarat directorul general Forastero, reprezentantul producatorului de mobila Haka Huche in Romania, Ioana Cojocaru.
Showroom-ul Haka Kuche ofera consultanta, proiectare, planificare si toate informatiile de care clientul are nevoie pentru a alege mobilierul adaptat propriilor nevoi si a realiza o bucatarie functionala, ergonomica si confortabila. Cu o experienta de 75 de ani in productia de mobilier destinat bucatariei, Haka Kuche vine in Romania cu o propunere alcatuita din patru linii individuale de design: clasic, modern, one touch si rustic, potrivit oficialilor companiei.
Haka Kuche a dezvoltat impreuna cu firmele de software Cad-Concept Austria si Dynamic Space o aplicatie de planificare a bucatariei, tinand cont de functionalitatea a cinci tipuri de activitati de baza si a intensitatii folosirii acestor zone: consumabile, non-consumabile, curatare, pregatire si gatitul propriu-zis. In proiectarea mobilierului este luata in calcul inaltimea persoanei care gateste si stilul de viata, astfel incat se pot mobila inclusiv spatiile stramte si dificile. Bucatariile Haka Kuche pot ajunge pana la 2,6 metri inaltime.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.