Matt Hingley, Senior Art Director la Friends Advertising, a lucrat in capitale celebre ale publicitatii, Londra sau New York pentru agentii de renume ca: Saatchi & Saatchi (New York), M&C Saatchi (New York), Berlin Cameron (New York), Toolbox (New Yo
Matt Hingley, Senior Art Director la Friends Advertising, a lucrat in capitale celebre ale publicitatii, Londra sau New York pentru agentii de renume ca: Saatchi & Saatchi (New York), M&C Saatchi (New York), Berlin Cameron (New York), Toolbox (New York), TR6 Group Communications (New York), CAS Marketing Communications (UK), Partners in Communication (London, UK).
Matt Hingley a obtinut multe premii in cadrul unor festivaluri internationale recunoscute de publicitate precum ADDY Awards. Hingley a realizat lucrari pentru clienti globali de publicitate precum Ducati, Agfa, British Airways, AdWeek Magazine sau The New York Times.
Ca orice publicitar, a avut si o perioada freelancer, a fost consultant de creatie in cele doua centre universale ale publicitatii.
A gasit succesul prin implementarea mai multor proiecte de publishing, design si publicitate. Printre domeniile de interes ale senior art directorului se numara fotografia, ilustratia, filmul, urmare a faptului ca este absolvent al unei academii de design si fotografie din Londra, parasutismul, pentru care detine o licenta U.S. FAA Commercial Pilot.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.