Compania aeriana Delta Air Lines, Inc. se pregateste sa lanseze primul sau zbor direct intre
Bucuresti si aeroportul JFK din New York pe 6 iunie 2007. "Noua ruta va reduce semnificativ timpul de calatorie intre Bucuresti si Statele Unite. De p
Compania aeriana Delta Air Lines, Inc. se pregateste sa lanseze primul sau zbor direct intre
Bucuresti si aeroportul JFK din New York pe 6 iunie 2007. "Noua ruta va reduce semnificativ timpul de calatorie intre Bucuresti si Statele Unite. De pe aeroportul JFK din New York, clientii vor putea beneficia de legaturi convenabile in aceeasi zi catre mai mult de 40 de destinatii turistice si de afaceri din Statele Unite si Canada, printre care Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta, Boston, Orlando, Montreal si Toronto", noteaza compania intr-un comunicat, precizand ca zborurile se vor efectua de patru ori pe saptamana, incepand cu 6 iunie. Delta va opera cursa directa Bucuresti New York cu aeronava Boeing 767-300ER, avand o capacitate de pana la 214 locuri, dintre care 35 sunt destinate clasei BusinessElite.
Pentru a veni in intampinarea celor care vor sa calatoreasca astfel spre New York, Delta Air Lines a deschis oficial primul birou de bilete in Bucuresti, in apropiere de Piata Victoriei.
Prin serviciile Delta si Delta Connection, compania ofera clientilor 304 destinatii in 52 de tari.
Catre America Latina si Caraibe Delta ofera aproximativ 600 de zboruri saptamanale spre 58 de destinatii. Delta este membru fondator al SkyTeam, o alianta mondiala a companiilor de transport aerian care ofera clientilor zboruri si servicii catre un numar mare de destinatii in intreaga lume. Incluzand membrii SkyTeam si partenerii mondiali cu care Delta opereaza zboruri codeshare, sunt oferite zboruri catre 453 de destinatii din 97 de tari din intreaga lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.