Ministerul Economiei si Comertului a elaborat, in cadrul unei propuneri de Hotarare de Guvern, normele metodologice privind programele de reducere a consumului energetic pentru agentii economici, in schimbul unor stimulente financiare. Astfel, agenti
Ministerul Economiei si Comertului a elaborat, in cadrul unei propuneri de Hotarare de Guvern, normele metodologice privind programele de reducere a consumului energetic pentru agentii economici, in schimbul unor stimulente financiare. Astfel, agentii economici trebuie sa transmita, in vederea reducerii consumului energetic filialelor Agentiei Romane pentru Conservarea Energiei, planul lor de investitii, pana la data de 30 aprilie a fiecarui an.
Totodata, agentii economici trebuie sa transmita filialelor ARCE date privind consumul total de energie. Normele metodologice propuse de MEC mai arata faptul ca agentii economici trebuie sa detina un sistem propriu de masura a consumului de energie si combustibili, in cadrul caruia sa existe aparate cu o eroare mai mica de 5%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.