Profitul operational al grupului Danone a crescut, in 2006, cu 10,1%, atingand o valoare de 1,914 miliarde de euro. Aceasta evolutie a fost determinata de cererea ridicata pentru lactate proaspete si de rezultatele pozitive ale operatiunilor din dome
Profitul operational al grupului Danone a crescut, in 2006, cu 10,1%, atingand o valoare de 1,914 miliarde de euro. Aceasta evolutie a fost determinata de cererea ridicata pentru lactate proaspete si de rezultatele pozitive ale operatiunilor din domeniul bauturilor, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Nivelul profitului inregistrat anul trecut se apropie de estimarile analistilor, de 1,918 miliarde de euro, in timp ce vanzarile au urcat cu 8,1%, la 14,073 miliarde de euro.
Compania estimeaza pentru acest an o crestere de 6-8% a vanzarilor si un avans al profitului operational de 7-10%, in timp ce profitul pe actiune ar putea urca cu peste 10%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.