Dinamo a primit gol in ultimul minut, miercuri seara, pe „Stadio Da Luz“, pierzand un meci care nu trebuia sa ridice nici o problema daca era abordat cu atitudinea potrivita. Elevii lui Mircea Rednic au pasit pe gazon tremurand de teama,
Dinamo a primit gol in ultimul minut, miercuri seara, pe „Stadio Da Luz“, pierzand un meci care nu trebuia sa ridice nici o problema daca era abordat cu atitudinea potrivita. Elevii lui Mircea Rednic au pasit pe gazon tremurand de teama, iar aceasta stare si-a pus amprenta pe intreg jocul „cainilor“. Ei nu au indraznit sa atace poarta unei echipe care a fost doar o umbra a formatiei care invingea, la sfarsitul anului trecut, pe Manchester United.

Dinamo a atras multe critici dupa meciurile jucate in deplasare in faza grupelor Cupei UEFA, la Bruges si la Londra. Echipa antrenata de Mircea Rednic a aratat prea mult respect pentru adversari, depasind rar mijlocul terenului prin actiuni elaborate, in ciuda faptului ca adversarul „scartaia“ la orice atac mai consistent. Acelasi lucru s-a intamplat si miercuri seara, pe „Stadio Da Luz“,“ cand „cainii rosii“ s-au aparat exasperant in loc sa profite de degrigolada jucatorilor Benficai, care, la un moment dat, erau fluierati isteric de propriii suporteri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.