Cotatia actiunilor DaimlerChrysler a crescut, miercuri, cu peste 5%, inregistrand astfel cel mai inalt nivel dupa iunie 2002. Avansul a fost favorizat de speculatiile potrivit carora al cincilea mare producator auto mondial ar putea renunta la divizi
Cotatia actiunilor DaimlerChrysler a crescut, miercuri, cu peste 5%, inregistrand astfel cel mai inalt nivel dupa iunie 2002. Avansul a fost favorizat de speculatiile potrivit carora al cincilea mare producator auto mondial ar putea renunta la divizia americana Chrysler, care inregistreaza pierderi, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Actiunile DaimlerChrysler au fost cotate la 51,53 de euro la 11:37 GMT, in crestere cu 4,7%, dupa ce au atins, in timpul sedintei de tranzactionare, nivelul maxim de 51,75 de euro. Indicele DJ Stoxx, care include titlurile companiilor europene din sectorul auto, a castigat 2,2 procente. "Consiliul de supraveghere va ajunge la un consens in legatura cu decizia managementului de a restructura grupul Chrysler. Consiliul director vrea sa ia in considerare si alte optiuni strategice, care includ parteneriate, pentru a sprijini si facilita programul de restructurare", a anuntat compania, cu mentiunea ca nicio varianta posibila nu este exclusa, daca aceasta reflecta solutia ideala pentru Chrysler, precum si pentru DaimlerChrysler.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.