Steaua o intalneste in aceasta seara, de la ora 20.30 (ProTV), pe FC Sevilla, in prima mansa a „16-imilor“ Cupei UEFA. Dat fiind faptul ca se infrunta semifinalista din sezonul trecut cu detinatoarea trofeului, UEFA considera acest meci
Steaua o intalneste in aceasta seara, de la ora 20.30 (ProTV), pe FC Sevilla, in prima mansa a „16-imilor“ Cupei UEFA. Dat fiind faptul ca se infrunta semifinalista din sezonul trecut cu detinatoarea trofeului, UEFA considera acest meci drept unul dintre cele mai interesante din aceasta faza a competitiei, etichetandu-l „de categorie grea“. Spaniolii sunt si ei constienti ca nu vin pentru o simpla excursie la Bucuresti. „Nu se va prabusi castelul daca vom fi eliminati de o echipa considerata valoroasa“, a declarat presedintele Del Nido.

Steaua se infrunta cu FC Sevilla, cea mai buna echipa a anului 2006, pentru un loc in optimile de finala ale Cupei UEFA. Este a sasea echipa din Spania pe care o intalnesc „ros-albastrii“ in ultimii doi ani si jumatate, dupa Athletic Bilbao, Valencia, Villareal, Betis Sevilla si Real Madrid. Asadar se poate spune ca elevii lui Cosmin Olaroiu sunt familiarizati cu stilul iberic. Sevilla a fost cea mai in forma echipa spaniola in 2006, an in care a castigat Cupa UEFA (4-0 cu Middlesbrough), a umilit-o pe Barcelona in Supercupa Europei (3-0) si a „maturat“ cu R eal Madrid si alte echipe cu pretentii. Din fericire, inceputul lui 2007 nu a mai fost atat de bun pentru Kanoute si ai sai, care au castigat numai doua meciuri din sase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.