- Depozitarul Central va putea sa desfasoare activitati de decontare si compensare incepand cu sfarsitul lunii martie, dupa ce va primi documentele de autorizare de la Banca Nationala a Romaniei, a declarat presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Se
- Depozitarul Central va putea sa desfasoare activitati de decontare si compensare incepand cu sfarsitul lunii martie, dupa ce va primi documentele de autorizare de la Banca Nationala a Romaniei, a declarat presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Septimiu Stoica.
- Actionarii Dafora Medias pot sa subscrie, incepand de marti, pe o perioada de 30 de zile, la majorarea capitalului social al companiei cu peste 92 de milioane de lei, la aproape 101,5 milioane de lei. Majorarea capitalului a fost stabilita la jumatatea lunii februarie.
- Patru dintre numele cu rezonanta pentru piata de capital au confirmat candidatura pentru postul de membru in Consiliul de Administratie al BVB, Vasile Epure, presedintele Estinvest, Cornel Fumea, de la BRD Securities, Marius Plugaru de la Euro Invest Vision si Cristian Sima de la WBS Romania, a declarat Septimiu Stoica, presedintele BVB, citat de NewsIn.
- Conducerea Petrom propune actionarilor un dividend brut mai mare cu 38% fata de cel de anul trecut, ajungand la 0,0179 lei pe actiune, conform unui comunicat al companiei transmis BVB.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.