Primul post de televiziune de nunti se va lansa, luna viitoare, in Polonia, Romania si Rusia, sub numele de Wedding Channel, avand ca public tinta clasa de mijloc, din ce in ce mai bine conturata, din Europa de Est, noteaza Mediafax. Potrivit The Gu
Primul post de televiziune de nunti se va lansa, luna viitoare, in Polonia, Romania si Rusia, sub numele de Wedding Channel, avand ca public tinta clasa de mijloc, din ce in ce mai bine conturata, din Europa de Est, noteaza Mediafax. Potrivit The Guardian, postul, numit Wedding TV, s-a lansat deja in Marea Britanie pe platforma Sky in luna decembrie a anului trecut, incercand sa atraga clienti de publicitate cum ar fi cei din industria florilor, florariilor sau a produselor de infrumusetare. Programele obisnuite ale postului sunt cele de tip reality show, concursuri si programe de stabilire a unor relatii. Desi audienta britanica este vazuta ca fiind foarte profitabila - in 2007 fiind estimate 335.000 de nunti, pentru care se vor cheltui aproximativ 5,3 miliarde de lire sterline - postul a anuntat ca intentioneaza sa se lanseze si pe alte piete. (P.M.)

Doua posturi noi de la Hallmark Channel
Postul Hallmark Channel lanseaza, in luna aprilie, doua televiziuni noi pe piata romaneasca, unul de filme de televiziune, numit Movies24, si unul pentru copii , numit Kids Co, care va fi adresat copiilor cu varste prescolare si va avea in primul rand un caracter educativ, pe langa caracterul de divertisment. Televiziunea va difuza atat programe de desene animate cat si emisiuni pentru copii dublate si subtitrate integral in limba romana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.