La 36 de ani, cantareata care a reprezentat Romania la Eurovision in 2004, a adus pe lume un baietel de trei kilograme si 50 de cm. Blonda a ales, ca majoritatea vedetelor, un spital privat pentru fericitul eveniment, si anume Euroclinic, acolo unde
La 36 de ani, cantareata care a reprezentat Romania la Eurovision in 2004, a adus pe lume un baietel de trei kilograme si 50 de cm. Blonda a ales, ca majoritatea vedetelor, un spital privat pentru fericitul eveniment, si anume Euroclinic, acolo unde si Bianca Brad urmeaza sa devina mamica anul acesta. Conform previziunilor medicilor, Sanda Ladosi ar fi trebuit sa nasca pe 10 februarie, dar copilul a avut rabdare pana in noaptea de marti spre miercuri, cand artista a nascut natural. Doctorii i-au facut cantaretei anestezie epidurala, asa incat a fost scutita de dureri in momentele critice. Pentru ca vestea sarcinii a venit pe neasteptate, Sanda Ladosi si sotul ei, omul de afaceri Stefan Tache, au hotarat sa-si numeasca bebelusul Bogdan, nume care poarta semnificatia de “darul lui Dumnezeu”. Baietelul va fi intampinat la vila din Baneasa, unde parintii sai i-au amenajat deja o camera speciala.

Pare sa fi devenit deja o moda ca vedetele trecute de prima tinerete sa se hotarasca sa aiba copii. Dupa Romanita Iovan si Diana Lascarescu, a venit si råndul Sandei Ladosi (foto) sa devina pentru prima data mama. Desi astepta ca fericitul eveniment sa se petreaca pe data de 10 februarie, cåntareata de 36 de ani a nascut in noaptea de marti spre miercuri un baietel de 3.070 kg si 50 de cm. Precum majoritatea vedetelor, Sanda a ales un spital privat pentru nasterea primului ei copil, si anume Euroclinic, acelasi loc in care si Bianca Brad intentioneaza sa nasca, in luna mai a acestui an.

A apelat la anestezia epidurala
Sanda a marturisit ca isi dorea de multa vreme un copil, iar vestea ca este insarcinata a fost, pentru ea, un adevarat soc. Cantareata s-a gandit ca Dumnezeu a vrut sa-i implineasca si aceasta dorinta, de aceea a decis, impreuna cu sotul ei, sa-si numeasca bebelusul Bogdan, care in traducere inseamna “dar al lui Dumnezeu”. Si, daca acum cativa ani isi dorea o fetita, Sanda a realizat ca cea mai importanta este de fapt sanatatea copilului ei: “Pe vremuri imi doream din suflet o fetita, dar acum, odata cu trecerea timpului, singura dorinta este sa am un copil sanatos”. Sotul ei, in schimb, si-a dorit un baiat, pentru ca el este deja tatal unei fete, care i-a daruit si o nepotica acum doi ani: “Stefan isi doreste un baiat, pentru ca el are deja o fiica in varsta de 28 de ani, care, la randul ei, a devenit si ea mama unei fetite in urma cu doi ani... Asa ca, de data aceasta, ar vrea sa fie baiat. Iar eu im doresc un baiat, pentru el...”, declara Sanda, cu cateva luni in urma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.