In sedinta Biroului Federal de ieri, antrenorul Mariei Cioncan, Stefan Beregszaszi, a scapat basma curata. Membrii acestuia au decis drept „sanctiune“ pentru faptul ca Beregszaszi a ascuns locul de cantonament al sportivei suspendarea ac
In sedinta Biroului Federal de ieri, antrenorul Mariei Cioncan, Stefan Beregszaszi, a scapat basma curata. Membrii acestuia au decis drept „sanctiune“ pentru faptul ca Beregszaszi a ascuns locul de cantonament al sportivei suspendarea acestuia timp de un an din functia de antrenor la lotul national. ANS si COSR ar putea deschide o ancheta dupa aceasta bataie de joc.

Dupa cum se cunoaste, imediat dupa accidentul din Bulgaria in care Maria Cioncan si-a pierdut viata, Stefan Beregszaszi a declarat ca nu va mai antrena niciodata pe nimeni. „Nu voi mai calca niciodata pe un stadion“, declara, cu putina vreme in urma, antrenorul Mariei Cioncan. Ieri, Biroul Federal al FR de Atletism

i-a satisfacut aceasta dorinta. In aceste conditii, pseudo-sanctiunea primita ieri nu reprezinta decat un alt praf in ochi aruncat fraierilor, fiind o rusine fara margini pentru cei care au luat-o. Din pacate, Stefan Beregszaszi nu a dat nici ieri o explicatie logica de ce a mintit in cazul schimbarii locului de cantonament si, foarte curios, a avut multi sustinatori in cadrul Biroului Federal. „Decizia mi se pare corecta. Am fost primu l care am cerut sa fiu sanctionat, pentru ca am gresit! Sanctiunea este minora fata de suferinta pe care am indurat-o“, a spus, la finalul sedintei, Stefan Beregszaszi. Presedintele FR de Atletism, Ilie Floroiu, nu a comentat decizia Biroului Federal. ANS si COSR vor discuta in urmatoarele zile despre noul scandal din atletismul autohton si vor hotari masurile care vor fi luate.

Floroiu: 'M-am saturat, vreau sa plec la Constanta>>

- Domnule presedinte, ati auzit de puciul care vi se pune la cale?
- Da, am fost informat de mai multi oameni, am citit si in presa. Refuz, insa, sa cred ca asa ceva poate fi adevarat.
- Ati vorbit cu cei trei?
- Foarte putin, nu ma mai intereseaza acest subiect!
- In dese randuri ati declarat ca vreti sa demisionati...
- Asa este! Sincer, m-am saturat! Vreau sa plec inapoi, la Constanta, acolo unde oamenii ma apreciaza si ma respecta. Cred ca am gresit atunci cand am decis sa candidez pentru presedintia FR de Atletism. Vreau sa spun ca am venit aici cu ganduri cinstite, sa fac treaba buna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.