Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, la Deva, ca legislatia din tara noastra trebuie inasprita pentru a pune capat violentelor de pe stadioanele de fotbal din Romania. Seful FRF a prezentat o varianta apropiata de cea
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, la Deva, ca legislatia din tara noastra trebuie inasprita pentru a pune capat violentelor de pe stadioanele de fotbal din Romania. Seful FRF a prezentat o varianta apropiata de cea britanica.

Intr-o conferinta de presa tinuta la Deva, in cursul zilei de ieri, Mircea Sandu s-a aratat ingrijorat de faptul ca tot mai multe echipe au terenurile suspendate in urma incidentelor provocate de spectatori. „Cluburile platesc pentru suporteri. De fapt nu sunt suporteri, sunt huligani. Pe moment vorbim despre modificarea legii si aplicarea ei drastica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.