Richard Clayderman va sosi saptamana viitoare la Iasi, unde va avea o mare surpriza cand va concerta la Filarmonica. Artistul nu va avea la dispozitie grup sanitar. Ioan Stelorian, impresarul roman al lui Clayderman, spune ca in contractul semnat cu
Richard Clayderman va sosi saptamana viitoare la Iasi, unde va avea o mare surpriza cand va concerta la Filarmonica. Artistul nu va avea la dispozitie grup sanitar. Ioan Stelorian, impresarul roman al lui Clayderman, spune ca in contractul semnat cu Filarmonica Iasi, pianistul a solicitat sa aiba o cabina cu dus si W.C. „Am constatat insa ca institutia nu detine o astfel de incinta. Nu s-a ajuns insa la rezilierea contractului din acest motiv, Clayderman fiind placut impresionat ca va evolua la o piesa de colectie extrem de rara“, a spus Stelorian. Este vorba de un pian Steinway&Sons, evaluat in prezent la aproximativ 5 miliarde de lei vechi, piesa foarte rara. Concertul este pe 21 februarie, ora 19.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.