Discounterul german Plus a inaugurat al 35-lea magazin de pe piata autohtona si totodata a doua unitate din Barlad. Ieri a fost deschis oficial magazinul a carui investitie totala a necesitat suma de 1,5 mil. euro. Cel mai nou Plus are o suprafata de
Discounterul german Plus a inaugurat al 35-lea magazin de pe piata autohtona si totodata a doua unitate din Barlad. Ieri a fost deschis oficial magazinul a carui investitie totala a necesitat suma de 1,5 mil. euro. Cel mai nou Plus are o suprafata de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Si cel de-al doilea magazin respecta tiparul de constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 100 de locuri de parcare.
"Cel de-al doilea magazin Plus de la Barlad este prima noastra deschidere din acest an", a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Discount Romania. Prima unitate din Barlad a necesitat investitii tot de 1,5 mil. euro, are o suprafata de vanzare de 960 mp si dispune de 90 de locuri de parcare.
Planurile de extindere ale retelei de magazine de tip discount Plus prevad ca pana la sfarsitul anului sa fie lansate aproximativ 30 de magazine noi. Cu toate ca prima lansare a anului s-a facut intr-un oras unde Plus mai deschisese o unitate, orasele vizate de discounter pentru viitoarele locatii sunt cele unde Plus nu a patruns inca, a subliniat Klostermann.
Plus, a carui strategie consta in calitate superioara la preturi permanent scazute, ofera clientilor peste 1.200 de produse, "incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1", cat si o gama proprie, la care se adauga alte 26 destinate diabeticilor, constand in branduri germane si autohtone precum: Santos, Göber, Pea, Frankonia si Rauch. Aprovizionarea unitatii din Barlad se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti.
Compania vizeaza deschiderea unui alt magazin pana la sfarsitul anului, "continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national", a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.
Prezenta retelei Plus la Barlad se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. Brand prezent pe piata nemteasca de peste 30 de ani, Plus activeaza in 9 tari europene unde este prezent cu peste 4.100 de magazine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.