Afacerile companiei de asigurari Aviva au atins, anul trecut, un volum de 63,9 milioane de lei, informeaza asiguratorul. Primele brute subscrise au crescut astfel cu 30,7% fata de anul precedent. Firma avea, la sfarsitul anului trecut, active de 134,
Afacerile companiei de asigurari Aviva au atins, anul trecut, un volum de 63,9 milioane de lei, informeaza asiguratorul. Primele brute subscrise au crescut astfel cu 30,7% fata de anul precedent. Firma avea, la sfarsitul anului trecut, active de 134,5 milioane de lei, cu 31,23% peste valoarea activelor raportate la 31 decembrie 2005, se arata intr-un comunicat al Aviva Romania. "Am reusit sa crestem semnificativ la nivel de prime brute subscrise si sa atragem un numar important de clienti in portofoliul nostru. Ne propunem sa crestem cat mai mult compania noastra de aici si sa castigam o cota cat mai mare pe aceasta piata", a declarat, in comunicat, presedintele Aviva Asigurari de Viata, Shah Rouf. La nivel de grup, Aviva a consemnat anul trecut 31,12 miliarde de lire sterline pentru prime din vanzari noi, in crestere cu 22% fata de 2005. Vanzarile Aviva la nivel global in domeniul asigurarilor de viata si al pensiilor au urcat cu 18%, la 26,21 miliarde de lire sterline, in timp ce segmentul produselor de investitii a inregistrat un avans de 48%, cu un volum de vanzari de 4,91 miliarde de lire sterline. Aviva Romania a fost infiintata in anul 2000 sub numele Comercial Union Asigurari de Viata Romania, fiind controlata de Commercial Union International Holdings Limited din Marea Britanie, cu 99,99% din titluri. Compania a incheiat pana in prezent polite pentru circa 400.000 de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.