Italia a selectat cinci din cele 11 companii care si-au exprimat interesul de a depune o oferta pentru preluarea unei participatii la Alitalia, care se confrunta cu dificultati financiare, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Companiile selectate
Italia a selectat cinci din cele 11 companii care si-au exprimat interesul de a depune o oferta pentru preluarea unei participatii la Alitalia, care se confrunta cu dificultati financiare, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Companiile selectate vor avea posibilitatea sa depuna oferte neangajante pentru Alitalia, in luna aprilie. Printre acestea se numara singura companie de transport aerian, Air One, fondul de investitii Texas Pacific Group, care a cumparat Continental Airlines in 1993, si Unicredit. Guvernul italian doreste sa vanda o participatie de minim 30,1% la Alitalia, la care detine 49,9% din actiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.