Symbian si Sony Erisson au declarat luni ca operatorii de telefonie mobila trebuie sa reduca preturile pentru serviciile de Internet wireless pentru a atrage mai multi clienti, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Tarifele pentru serviciile de inte
Symbian si Sony Erisson au declarat luni ca operatorii de telefonie mobila trebuie sa reduca preturile pentru serviciile de Internet wireless pentru a atrage mai multi clienti, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Tarifele pentru serviciile de internet au fost majorate pentru a compensa scaderea veniturilor provenite din apelurile de voce, care sunt afectate de concurenta si reglementarile guvernamentale. Presedintele grupului Sony Ericsson, Miles Flint, a declarat ca sistemul de tarifare a traficului wireless nu este transparent si ca firmele de media si cele specializate in servicii prin Internet sunt interesate ca conlucreze cu operatorii de telefonie mobila, mizand pe accesul facil si ieftin la serviciile acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.