Compania de investitii SigmaBleyzer a infiintat cel mai mare fond de investitii din Ucraina, al patrulea in aceasta tara, transmite Mediafax. Compania are activitati concentrate in Europa de Est, inclusiv in Romania. Fondul, numit SigmaBleyzer Southe
Compania de investitii SigmaBleyzer a infiintat cel mai mare fond de investitii din Ucraina, al patrulea in aceasta tara, transmite Mediafax. Compania are activitati concentrate in Europa de Est, inclusiv in Romania. Fondul, numit SigmaBleyzer Southeast European Fund IV (SBF IV), a depasit asteptarile investitorilor si a atras plasamente record de 250 de milioane de euro, suma maxima permisa in acordul de parteneriat si cu 25% peste tinta stabilita. "Suntem incantati de interesul investitorilor si de oportunitatile din Ucraina, Romania si Bulgaria", a declarat Michael Bleyzer, presedinte si director general al SigmaBleyzer. In total, 40 de parteneri au facut plasamente in noul fond, investitiile pornind de la un milion de euro pana la 20% din total, in cazul BERD. Printre alti investitori se afla Goldman Sachs, UBS, LVMH, Bank Austria, Invest-Kredit, precum si alte institutii financiare importante. Investitiile SBF IV vor fi cuprinse intre 10 milioane de euro si 70 de milioane de euro, iar cele mai mari vor avea loc prin intermediul unor acorduri de colaborare cu partenerii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.