Florin Andronescu, fondatorul si cel care apoi a vandut retailerul de produse electronice si electrocasnice Flanco si firma de credite de consum Credisson vor investi intre unu si trei milioane euro intr-o companie de servicii de intermediere financi
Florin Andronescu, fondatorul si cel care apoi a vandut retailerul de produse electronice si electrocasnice Flanco si firma de credite de consum Credisson vor investi intre unu si trei milioane euro intr-o companie de servicii de intermediere financiara care va fi, la randul ei, vanduta, dupa ce va ajunge la maturitate, anunta Mediafax.
"Acesta este un domeniu extrem de interesant. Afacerea pe care o vom deschide in maximum doua luni, si despre care nu pot da inca detalii, este undeva la periferia serviciilor financiare, intr-o zona care nu este inca foarte competitiva, dar are un potential interesant", a declarat Andronescu.
Potrivit acestuia, o astfel de afacere va putea fi vanduta intr-un interval de trei-cinci ani. Florin Andronescu a incasat 9,4 milioane de euro in urma vanzarii, in primavara anului 2005, catre compania Cetelem a pachetului de 20% pe care-l detinea la Credisson.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.