Infrangerea suferita de Rapid in fata cipriotilor de la Anorthosis Famagusta, scor 1-2, prima in 2007, l-a infuriat pe antrenorul Razvan Lucescu. ""Facem tot timpul aceleasi greseli. Am toate motivele sa fiu suparat"", a rabufnit tehnicianul. Luce

Infrangerea suferita de Rapid in fata cipriotilor de la Anorthosis Famagusta, scor 1-2, prima in 2007, l-a infuriat pe antrenorul Razvan Lucescu. ""Facem tot timpul aceleasi greseli. Am toate motivele sa fiu suparat"", a rabufnit tehnicianul.

Lucescu jr este ingrijorat de ratarile elevilor sai, la fel si Viorel Moldovan, unul dintre secunzii sai.

NERVOS. ""Am inceput prost, ne-am revenit, dar am terminat la fel de prost. Nu putem sa inscriem, si asta nu e bine deloc. Se apropie campionatul si, daca vom juca tot asa, nu vom face nimic"", a mai adaugat Razvan Lucescu. Acesta a fost completat de Moldovan: ""Nu este normal ce se intampla. Nu-mi pot explica de ce ratam atat de mult"". In partida cu Anorthosis, gazdele au deschis scorul, Zicu a egalat dupa pauza, dar cipriotii s-au impus pana la urma cu 2-1. Pe final, acelasi Zicu a ratat in doua situatii, singur cu portarul. Antrenorul ""visiniilor"" a comentat si apropiatul start al sezonului: ""Sper sa fie returul nostru, dar nu cred ca se va juca doar pe teren, asa cum nu s-a jucat nici pana acum"". In continuarea turneului din Cipru, Rapid va mai intalni maine pe Mlada Boleslav, fosta adversara din grupele Cupei UEFA, si pe Levski Sofia, joi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.