Cazul “Macaraua ucigasa” a intrat intr-o noua etapa, dupa ce procurorii Parchetului General au dispus, ieri, inceperea urmaririi penale „in rem“ (fara autor identificat inca) in dosarul privind accidentul de munca produs in 1
Cazul “Macaraua ucigasa” a intrat intr-o noua etapa, dupa ce procurorii Parchetului General au dispus, ieri, inceperea urmaririi penale „in rem“ (fara autor identificat inca) in dosarul privind accidentul de munca produs in 17 ianuarie, pe un santier de constructii din sectorul 2 al Capitalei. In urma incidentului, considerat cel mai grav din Bucuresti in ultimii zece ani, patru muncitori si-au pierdut viata. Anchetatorii au inceput cercetarea penala doar pentru fapte, nu si pentru persoane, facandu-se referire la legea speciala privind siguranta in munca, precum si pentru vatamare corporala din culpa si omor din culpa.

Macaraua nu era sigura


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.